Het uitgekozen garagebedrijf is één van de bijna 250 Profile garagebedrijven in Nederland en België. Je kent ze vast van de banden. Maar wist je dat Profile ook je auto-onderhoud of APK supersnel regelt? Eén adres dus voor je eigen auto of je lease-auto!

ONDERHOUDSBEURT

Voorkom pech of onveilige situaties op de weg en laat onze Profile experts het onderhoud van jouw auto uit handen nemen. Van een kleine beurt tot een grote beurt, je kunt voor jouw auto-onderhoud bij Profile terecht. Onderhoud je auto en bespaar kosten door regelmatige controle!

APK

Een APK is een verplichte controle waarbij wordt gekeken naar de veiligheid van de auto en de milieuprestaties. Profile heeft de beste APK-keurmeesters in huis. Ze werken snel en vakkundig.

Je kunt de APK-keuring bij Profile combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaal je zelfs niets voor de APK!

BANDENWISSEL

Banden wisselen is niet verplicht. Wil dit zeggen dat je het daarom beter over kunt slaan? Absoluut niet!

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Bepaalde weersomstandigheden vragen om een ander type band. Een winterband heeft bv. meer grip op nat, besneeuwd en een bevroren wegdek bij lage temperaturen. En met hoge temperaturen is de remweg juist een stuk korter met zomerbanden. Dit onderstreept het belang van de juiste banden per seizoen. Kom langs bij Profile voor een vrijblijvend advies.

AIRCO

Heb je ook weleens last van een muffe geur in je auto als je de airco aanzet? Die wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zijn gaan nestelen in je airco. Als gevolg hiervan kan het aircosysteem, zelfs kapot gaan. Een goed werkende airco is prettig én noodzakelijk in zowel de zomer als de winter. Voor snel en vakkundig airco-onderhoud ga je uiteraard naar Profile!

NIEUWSBRIEF

Wil je weten wanneer jouw auto toe is aan APK of een onderhoudsbeurt? Dat kunnen we heel gemakkelijk voor je regelen. Het enige wat we van je vragen is om hier je e-mailadres in te vullen, wij doen de rest. Easy!

Scroll naar top