Uitzending gemist? Bekijk hier alle afleveringen!

Als deze aflevering op tv is geweest, kan jij deze hier terugkijken met alle tips en informatie uit die aflevering.

Aflevering 12 Maurice – 21 mei 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Maurice onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Ik heb een tweedehands hybride auto gekocht, maar werkt de accu nog wel goed genoeg? Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 11 Carmen – 14 mei 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Carmen onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Mijn zicht vanuit de auto is slecht. Zijn mijn ogen nou een stuk slechter of ligt het aan mijn auto? Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 10 Edo 7 mei 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Edo onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Mijn auto is een erfstuk. Deze wil ik goed (laten) onderhouden. Hoe pak ik dat aan? Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 9 Carolien – 30 april 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de kampeerbus van Carolien onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Mijn kampeerbus stinkt en ik schaam me ervoor als ik de camping op rijd. Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 8 Humphrey – 23 april 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Humphrey onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Ik heb mijn bus hard nodig voor de dagbesteding om de jongens naar de klussen te brengen. Maar komt ie nog door de APK? Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 7 Natasja – 16 april 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Natasja onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Ik wil zo lang mogelijk met mijn huidige auto blijven doen, maar hij trilt hevig bij hoge snelheden. En het stuur beweegt bij het remmen. Betekent dit het einde van mijn auto? Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 6 Zeynep – 09 april 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Zeynep onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Hoe kan ik toch autorijden maar toch zo min mogelijk het milieu belasten? Mijn auto rijdt al op CNG. Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 5 Jos – 02 april 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Jos onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! De auto maakt rare geluiden en wordt niet meer koud en ook zijn in de winter steeds de ramen beslagen. Kijk hier de aflevering terug.

Bekijk uitzending →

Aflevering 4 Resy – 26 maart 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Resy onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Ik heb mijn auto al een lange tijd, kunnen mijn kinderen en ik er nog veilig mee rijden zonder veel geld aan onderhoud kwijt te zijn?

Bekijk uitzending →

Aflevering 3 Jeffrey – 19 maart 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Jeffrey onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Heb ik mijn auto te snel gekocht? Ik ben bang dat ik misschien gebreken over het hoofd heb gezien. Bekijk hier hoe de auto uit de test komt.

Bekijk uitzending →

Aflevering 2 Robert-Jan – 12 maart 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de rooie Suus van Robert-Jan onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Mijn auto gekocht van een leasemaatschappij. Moet ik me zorgen maken om hoge reparatiekosten? Bekijk snel de aflevering.

Bekijk uitzending →

Aflevering 1 Arie – 5 maart 2022

In deze uitzending van Geluk Op Wielen nemen we de auto van Arie Koning onderhanden. De hulpvraag van deze aflevering is, Help! Mijn auto verbruikt meer brandstof dan ooit. Maar de auto trekt minder snel op. Bekijk hier wat het team constateerde ……

Bekijk uitzending →
Scroll naar top